Hvilke produkter giver adgang til YouSee More?

Hvis du har adgang til YouSee More, vil du automatisk få besked, så snart du kan tilmelde dig. Du kan også se, om du har adgang ved at logge ind på Mit YouSee.

Du kan få adgang til YouSee More, hvis du som minimum har to forskellige abonnementer, der enten begge kan være mobilabonnementer eller skal fordele sig på minimum to af følgende tjenestekategorier:

Ekstraabonnementer på mobil udløser udelukkende en YouSee More-fordel, hvis ekstraabonnementet er tegnet efter den 10. februar 2019. 
Der er også nogle enkelte undtagelser i forhold til vores tv-, bredbånds- eller mobilprodukter. Herunder kan du se hvilke abonnementer, der giver adgang til YouSee More – og bemærk, at vi hele tiden udvider listen.

Bemærk: TV-produktet, Grundpakken, giver ikke adgang til YouSee More. Det samme gælder alle øvrige tv-pakker, hvis du betaler direkte til din bolig-/antenneforening (enkelte foreninger har dog tv-pakker, der giver adgang). Bliver dit abonnement betalt af din arbejdsgiver, så er abonnementet ikke adgangsgivende. Hvis du får en månedlig rabat på dit nuværende abonnement, kan det have indflydelse for din adgang til YouSee More. Ring til os på 70 70 40 40, hvis du kan se dit abonnement på listen, men endnu ikke har fået besked om, at du har adgang til YouSee More.

 

Ønsker du ikke at være en del af YouSee More, kan du opnå en reduktion i abonnementsafgiften. Oplysning om muligheden for fravalg kan fås ved henvendelse til YouSee.