Børns Vilkår

Giv et barn taletid på Børnetelefonen– en YouSee More fordel

Én samtale kan ændre et barns liv

Hvert år får Børns Vilkår mere end 200.000 henvendelser på BørneTelefonen fra børn og unge, som har brug for at tale om alt lige fra ulykkelig kærlighed og uvenskaber til mobning, ensomhed og overgreb. Men der er ikke engang ressourcer til at besvare halvdelen af henvendelserne.
 
Ved at vælge denne fordel støtter du Børns Vilkårs arbejde med at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Dit bidrag går direkte til, at Børns Vilkår kan besvare endnu flere henvendelser på BørneTelefonen. 

Du kan sagtens donere flere fordele til Børns Vilkår. Jo flere gange Børns Vilkår vælges som fordel, jo større donation modtager Børns Vilkår hver måned.
 
Vælg Børns Vilkår og giv et barn taletid på BørneTelefonen. Og hvert minut tæller. For én enkelt samtale kan ændre et barns liv.


Vælg Børns Vilkår

Vil du donere din fordel til Børns Vilkår?

Giv din fordel til børn, der har brug for den

Vi har en bred vifte af fordele

Hvilke fordele vælger du?

Se hvor mange fordele du kan få

Jo flere produkter du har, jo flere fordele får du.

Vælg hvilke produkter du har ovenfor.

Få fordele – det tager kun 2 min.

Tilmeld dig YouSee More nu. Så kan du vælge de fordele, der passer dig.

  1. Log ind på Mit YouSee
  2. Klik på YouSee More
  3. Vælg de fordele, du kunne tænke dig

Er du i tvivl, om du har adgang?

Langt de fleste produkter giver adgang til YouSee More. Se hvilke her. Og du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål om YouSee More her. Er du stadig i tvivl, om du har adgang, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge din nærmeste YouSee-butik.