Sport Inside

Dybdegående historier fra sportsverdenen – en YouSee More fordel

Sportsjournalistik til de kvalitetsbevidste

Sport Inside er til dig, der gerne vil helt tæt på store events som Super Bowl, Tour de France, Champions League og Superligaens guldkamp. Til dig der vil mærke brølet fra Formel 1's motorer eller blive klogere på den hurtigt voksende og medrivende e-Sport, der fanger tidens unge publikum.

Sport Inside er til dig, som gerne vil et spadestik dybere, når du læser om de største sportsgrene i verden, skrevet så du smager støvet fra cykelreportager og bliver inspireret til dit motionsliv. 

Der er masser af viden og fortælleglæde, når en række af landets bedste sportsjournalister serverer eksklusive artikler, som giver dig indsigt i dine favoritsportsgrene. Kom helt ind under huden på tidens store sportsstjerner og læs spændende baggrundsartikler om fortidens giganter.

Sport Inside giver dig alt, hvad du har brug for at vide om sportsgrene som fodbold, motorsport, NFL, Cykling og e-Sport direkte på din mobil eller tablet.

 

Udvid din sportsviden med et enkelt klik

Det er nemt at få mere sport på din mobil eller tablet

- vælg Sport Inside og få adgang med det samme.

Vi har en bred vifte af fordele

Hvilke fordele vælger du?

Se hvor mange fordele du kan få

Jo flere produkter du har, jo flere fordele får du.

Vælg hvilke produkter du har ovenfor.

Få fordele – det tager kun 2 min.

Tilmeld dig YouSee More nu. Så kan du vælge de fordele, der passer dig.

  1. Log ind på Mit YouSee
  2. Klik på YouSee More
  3. Vælg de fordele, du kunne tænke dig

Er du i tvivl, om du har adgang?

Langt de fleste produkter giver adgang til YouSee More. Se hvilke her. Er du stadig i tvivl, om du har adgang, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge din nærmeste YouSee-butik.